M. A.

Vorige keren erg tevreden over pronto. Daarom een kast online besteld, omdat er werd afgeraden de deur uit te gaan. De kleur van de kast was alles behalve dat wat we besteld hadden. Op de foto op de site is de kast grijs, staat ook naast een grijze bank en is nagenoeg dezelfde kleur. De kast is extreem donkergrijs, tegen het zwarte aan en niet zoals op de foto’s op de site. Gebeld met de klantenservice en jullie konden hier helaas niets aan doen. Jullie vroegen ons om wat wij van hun wilden, lijkt me wat netter als jullie zelf eerst een oplossing aandragen. De eerste dame aan de telefoon was erg onvriendelijk en zat niet op ons te wachten. De tweede dame adviseerde ons naar de winkel te komen om de kast daar in de showroom te bekijken. Terwijl dit overal wordt afgeraden.

Vorige aankopen waren wel goed

Meedenken met de klant

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste heer/mevrouw
Jammer dat uw online aankoop niet is meegevallen.
Afbeeldingen in folders en website zijn eigenlijk niet goed te beoordelen en wijken af van de werkelijkheid. Dit komt ook door de fotostudio, de belichting en uw thuis situatie.
Ons showroom model heeft dezelfde (donkere) kleur en daarom ook de melding om deze eventueel bij ons te komen bekijken. Wij hanteren hierbij de rivm richtlijnen en verzoeken ieder om gepaste afstand te houden.
Het retourneren van uw web aankoop is altijd mogelijk.
Pronto Wonen Alkmaar

Score voor Pronto Wonen Alkmaar: 1.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee