Niet zo heel best, eerst een verkeerde bank geleverd gekregen, dit meteen gemeld. Pas na een week (omdat wij naar de winkel gegaan waren omdat de mail niet echt vlot ging) eindelijk kunnen regelen dat de verkeerde bank opgehaald werd en de juiste bank zou binnen vier weken geleverd worden. Tot onze verbazing krijgen wij een mailtje dat dit pas week 12/13 wordt, dus weer ruim 8 a 9 weken wachten. Vind ik hele slechte service.
Ja als je wilt bestellen, dan kan alles en is het zo geregeld. Maar zodra er iets mis gaat (bij hun vandaan) duurt het allemaal opeens heel lang, jammer hoor.
Foute leveringen moeten veel sneller hersteld worden, het is toch te gek voor woorden dat je eind september spullen besteld en omdat er dan ook nog iets fout gaat, je pas zo rond eind maart je set compleet hebt. Heel jammer allemaal.
Reactie Pronto Wonen Alkmaar:
De eerste banken waren keurig volgens planning half november in huis. Deze bank is pas opgehaald half januari 2015, waarbij bij thuiskomst is geconstateerd dat de leverancier 1 van de 2 banken in een foute kleur had geleverd (door de verpakking is dit niet te zien van buitenaf) Op verzoek van de klant hebben wij deze "foute" bank opgehaald terwijl deze ook gebruikt had mogen worden.
Daarna is er direct een compleet nieuwe set besteld (ivm mogelijk kleurverschil) helaas moet deze bank compleet opnieuw geproduceerd worden en heeft dan ook weer een levertijd van circa 8 weken, net als de 1e levering. De extra lange levertijd is hier met name veroorzaakt door de tijd tussen levering en ophalen in januari.
MvG
Pronto Wonen Alkmaar