Bij verkoop goed geholpen na aankoop heb ik gebruik gemaakt van de gratis bus vond dat men hier wel erg streng in was ik moest van Apeldoorn na Heerde dit ook gemeld maar anderhalf was anderhalf uur jammer Later maar de meubels uitgepakt zit er op een stoel roest en was niet netjes gelakt hierover een klacht ingediend en foto mee gestuurd ik wacht nog op reactie
Reactie Pronto Wonen Apeldoorn:
Geachte heer Van Ree,
Vervelend te horen dat u niet geheel tevreden bent.
Daarom vinden wij het belangrijk u te informeren over onze werkwijze.
Het lenen van onze Leenbus is een extra service van onze winkel en is geheel gratis.
We hebben daarin gekozen voor een maximale tijd van 1,5 uur, waardoor de bus elke dag voor meerdere personen beschikbaar is.
Om dat haalbaar te houden moeten we wel een strakke planning hanteren.
In uw ogen is dat wat streng, maar we zijn van mening dat we een volgende klant niet kunnen laten wachten.
Van ons afhaalmagazijn naar uw adres vinden wij het overigens haalbaar om binnen 1,5 terug te zijn.
Daarnaast zie ik dat onze service-afdeling druk bezig is met uw service-aanvraag.
Zij zullen u spoedig informeren wat betreft de beoordeling en oplossing.
Gezien de huidige situatie rondom het Cornonavirus kan dit iets langer duren dan u van ons gewend bent.
We hopen op uw begrip.
Mocht u naar aanleiding van onze reactie nog vragen hebben dan horen we dat graag.
Team Pronto Apeldoorn