H. Gijsbers

Matig/slecht

Vriendelijk geholpen in het pakhuis

- verbeteren klantgerichtheid in filiaal utrecht,
- actualiseren en aanpassen informatie online. Op de website staat direct leverbaar, in de winkel blijkt dit 2 weken omdat dit uit Barendrecht geleverd moet worden. Heeft ons helaas een onnodig retourtje Utrecht gekost.
- Na het product zelf op een ander ophaalpunt te hebben opgehaald op nog eens een uur rijden, bleek deze thuis kapot. Lijkt op een productie fout.
- anders omgaan met het indienen van klachten/ willen ruilen / retourneren van producten. Na bovenstaand moeten wij nu nogmaals zelf naar een pakhuis om dit product te ruilen. Verdiend niet de schoonheidsprijs als je kijkt naar klantgerichtheid.

Reactie Pronto Wonen Barneveld:

Geachte mevrouw Gijsbers,
Vanwege ons grote aanbod is het helaas niet mogelijk om elk artikel bij de winkel op voorraad te houden. Hier hebben wij op diverse plekken in Nederland grote externe magazijnen voor welke wekelijks komen leveren bij ons in de winkel. Direct ophalen is mogelijk bij deze magazijnen maar wij halen het wekelijks gratis naar onze winkels toe.
Indien u uw bestelling nog om moet ruilen kunt u telefonisch contact met ons opnemen, dan zullen wij regelen dat de bestelling aankomende week al bij ons omgeruild kan worden.
Timon
Pronto Wonen

Score voor Pronto Wonen Barneveld: 1.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee
Eetkamerstoel vitani