Overwegend positief
Reactie Pronto Wonen Breda:
Geachte heer/mevrouw,
Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor de gedane moeite om een review te plaatsen.
Pronto Wonen heeft er voor gekozen om de meeneem-formule te hanteren. Dit houd in dat wij geen ''gratis'' bezorgingen aanbieden, maar hiervoor wel de voordeligste en scherpste prijs aan u als klant kunnen aanbieden.
Omdat wij begrijpen dat de meubelstukken niet in een alledaagse auto passen bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze 2 kosteloze leenbussen en de gratis aanhanger om de meubelen naar huis te vervoeren. Hier zit voor u als klant geen kosten aan verbonden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een afspraak in te plannen zodat de bus of aanhanger voor u gereserveerd staat.
Wij betreuren het zeer dat u onze leenbussen service als niet positief heeft mogen ervaren.
Pronto Wonen kenmerkt zichzelf mede door de hoeveelheid producten welke wij op voorraad hebben staan en welke gewenst gelijk zijn af te halen, zodat u indien gewenst dezelfde dag of op kort termijn daarop kunt genieten van de aangekochte meubelen in uw woning.
Wij waarderen het te mogen horen dat dit voor u ook zo heeft uitgepakt dat al uw uitgekozen meubelen op voorraad waren bij ons.
Wij hopen dat u nog veel woonplezier zult hebben met uw nieuwe meubelen en hopen u wederom in onze showroom te mogen begroeten.
Pronto Wonen Breda