Prima bedrijf, altijd goede en correcte leveringen echter deze keer een groot drama.
Eettafel, 3 stoelen en een eetbank besteld enkel de tafel is goed. Alle 3 de stoelen zijn ofwel beschadigd, ofwel bevlekt en de eetbank staat niet stabiel!!
Mijn 1e indruk is dan ook dat dit geen nieuwe stoelen zijn eetbank ook niet, dit mede doordat alle dozen open waren en de stoelen niet ingepakt waren!!
Ga ervan uit dat dit alsnog netjes wordt opgelost, maar heb er dit moment een zuur gevoel over!!
Reactie Pronto Wonen Breda:
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de gedane moeite om een review te plaatsen.
We betreuren het zeer dat u mankementen heeft aan uw nieuw geleverde meubelen. Onze excuses voor het ongemak.
Alle goederen welke wij verkopen zijn 100% nieuwe goederen en geen gebruikte meubelen. Dit kunnen wij u ten alle tijden garanderen. Verpakkingen kunnen wel eens opengemaakt zijn door o.a. kwaliteitschecken - douane controles of producten zitten in een eenheid van 2 stuks verpakt.
Wij gaan uw service aanvraag op een correcte en passende manier oplossen zodat u met een volle tevredenheid kunt gaan genieten van uw aankoop.
Pronto Wonen Breda