In Uden erg goed geholpen. Nadat levering naar Breda is gezet wat stroef verlopen. Ik baal er van als mij wordt toegezegd als ik van te voren betaal het sneller geleverd kan worden. Ik hier op donderdag zelf achteraan moet bellen van 'het is gister geleverd bij jullie waarom wordt ik niet gebeld' en jullie er vrijdag avond achterkomen dat het niet is doorgezet naar bezorger.. Waar op donderdag wordt beloofd je wordt vrijdag gelijk na 10e gebeld en ik zelf om 13 uur moet bellen wat de bedoeling is.Voor afgelopen donderdag een afspraak, waarna in de middag wordt gebeld dat mijn meubels eigenlijk niet geleverd kunnen worden door file en pronto spullen niet klaar had staan ( woorden van bezorger) en na flink wat telefoontjes kunnen de meubels toch wel geleverd worden. Nu heb ik ook schade aan mijn lamp. Ik baal ontzettend van gehele situatie en hoe het verlopen is. Betaal gewoon veel geld voor het bezorgen.
Reactie Pronto Wonen Breda:
Beste mevrouw,
Allereerst hartelijk dank voor uw review.
Het zijn situaties als deze waar wij als bedrijf veel kunnen leren van de ervaringen van onze klanten.
Wij betreuren dat de communicatie niet naar wens is verlopen en begrijpen dat u daar als klant de dupe van bent geworden.
Door uw ervaring hebben met onze afdelingen wel direct naar een oplossing gezocht voor de snelheid in het overhevelen van orders tussen filialen en dit in combinatie met bezorgen.
Uiteraard is dit in uw geval te laat, toch hopen wij dat we u in de toekomst hier een betere ervaring in kunnen laten ervaren.
Wij hopen dat u erg veel plezier van uw aankoop heeft en dat wij u in de toekomst weer mogen verwelkomen in onze winkel.
Sofia, Pronto Wonen Breda