Op 20 juni 2020 een bank besteld bij Pronto Wonen waarbij de verkoper ons vertelde dat er een levertijd op zit van 9 weken. Uiteindelijk 16 weken gewacht zonder dat Pronto ons hier zelf ook maar 1x over geïnformeerd heeft. Bij het uitpakken ontdekken we een scheur in de bekleding. Hier meteen melding van gemaakt waarbij de orderadministratie aangeeft dat we een serviceaanvraag in moeten dienen om samen met elkaar naar een oplossing te kijken. Na een beoordeling van Pronto Wonen krijgen wij te horen dat de kosten van de reparatie voor ons in kaart gebracht worden, oftewel wij mogen betalen voor een schade die wij niet veroorzaakt hebben. Dus na een levertijd die langer is dan beloofd, slechte service in de vorm van communicatie, en dan nog niet gesproken over de absurd slechte compensatie voor de te late levering mogen we dus de schade aan de bank die niet door ons veroorzaakt is zelf betalen. Wij hadden bij het bedrijf Pronto Wonen toch een betere service verwacht en vinden dan ook dat ze erg tekort schieten. Geen positief woord te zeggen over dit bedrijf.
Reactie Pronto Wonen Breda:
Beste meneer Schoolenberg, bedankt voor uw review. Onze excuses voor de slechte communicatie en het verdere verloop van uw klacht. Uw reactie is volledig te begrijpen. We duiken hier direct in. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen