Bank en fauteuil besteld, eerder op kunnen halen dan gepland was, hier waren wij erg blij mee! Na het uitpakken kwamen we erachter dat we niet genoeg poten hadden gekregen voor onder de bank. Ik koop hier nooit meer iets! Bank werd geleverd met 4 poten te weinig. Na veel moeite en 3 dagen bellen en mailen heeft de fabrikant eindelijk de ontbrekende poten opgestuurd. We moesten ons als gekken verdedigen om de poten alsnog te krijgen. Poten zijn nog niet binnen na 3 dagen, dus we zitten al 3 dagen op de grond!! Heel erg slecht allemaal!!!!!!
Reactie Pronto Wonen Breda:
Beste Daphne,
Vervelend om te horen dat de poten ontbraken bij de bank. Vorige week hebben wij nog contact met u opgenomen om navraag te doen hierover. Gelukkig bleek dat de poten nu geleverd zijn. Wij begrijpen dat u hierdoor een minder fijn gevoel heeft over gehouden aan onze winkel. Om onze excuses hiervoor aan te bieden hebben wij u een compensatie bon aangeboden. Wij hopen dat u ondanks deze ervaring alsnog veel plezier beleeft aan de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda.