Compratoresedia

Heb een relaxfauteuil aangeschaft die ik niet zelf kon vervoeren. Enerzijds omdat ik zelf geen auto heb of kan sturen (omdat ik ernstig ziek ben), anderzijds omdat die ook niet past in een gewone personenauto. Pronto kon wel een bezorger inschakelen maar dan ging het weer weken duren en moest ik weer een dag thuis gaan zitten wachten terwijl het topdruk is op mijn werk. Na veel gezoek uiteindelijk een vervoerder gevonden om die stoel op te halen, bleek het magazijn weer een heel eind verwijderd van de winkel. Bij het magazijn aangekomen stond de beheerder uit/in te laten op een Pronto-busje. Mijn vraag is dan waarom kan Pronto niet even bezorgen? Dat ik daarvoor een redelijk bedrag moet betalen vind ik helemaal geen bezwaar, maar zoals nu met veel gebel, gezeur, gedoe etc. daar heb ik zo'n hekel aan!!!!. Ik denk eraan om nog zo'n stoel te bestellen, maar dan in een op mijn werk rustigere periode.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste Heer Loose,
Nogmaals dank voor uw review. Zoals ik telefonisch reeds toegelicht heb kunnen we uiteraard uw eventuele vervolgaankoop ook bezorgen tegen de besproken vergoeding. Pront Wonen is echter een meeneem-formule, en het busje waar u over spreekt kan de klant kosteloos gebruik van maken binnen een straal van +-30 kilometer(geen brandstofkosten). Graag hoor ik wanneer er weer een rustigere periode voor u aanbreekt en we u vrijblijvend mogen adviseren. Zou u slagen dan kijken we graag met u mee hoe u de eventuele nieuwe aankoop bij u thuis kunnen krijgen zonder u daar teveel ongemak van ondervindt.
Tot ziens,
Martijn van der Stokker
Pronto Wonen Breda

Score voor Pronto Wonen Breda: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja