De service in de winkel was goed. Na het bezoek de meubels telefonisch besteld en de aanbetaling gedaan. Wat een nadeel is dat wanneer de bestelling is gedaan de winkel (Pronto) haar handen er van af trekt. Het bezorgen gaat namelijk via een ander bedrijf. Bij ons waren de meubels al binnen, maar de stoelen nog niet. Het was niet mogelijk om hier iets in te splitsen. Daarnaast waren de reacties op telefoon en mail uitermate dramatisch als het gaat om een stukje klantenservice en dienstverlening.

Als Pronto ben je verantwoordelijk voor je product. Door te werken met een vervoerdersbedrijf en dan met name de klant af te schepen naar dit vervoerdersbedrijf breng je schade aan je eigen naam en bedrijf. Als ik het goed heb begrepen is Pronto een franchise. Het lijkt mij dan juist meer dan belangrijk om voor jou toko een goede naam op te bouwen. Ik zou in de toekomst eerder naar een andere Pronto gaan dan die in Capelle. Het uit handen nemen van zorgen zou een grote verbetering zijn in de dienstverlening van Pronto Capelle.

Score voor Pronto Wonen Capelle a/d IJssel: 2/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee