Ik ben naar Pronto wonen gegaan om een nieuwe bank te kopen. Vriend van mij waren meer dan tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Pronto wonen. Ik had dus hoge verwachtingen en ik kan alleen maar zeggen. Die verwachtingen werden zelfs overtroffen. Ik werd geholpen door Leonie en later ook door Thamar. Zij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze denken met je mee. Ik ging naar huis met een nieuwe bank (nou ja, die heb ik de volgende dag opgehaald) en een fantastische winkelervaring rijker. Het is echt heel fijn dat je voor € 15,00 een busje kunt huren om zelf je aankoop thuis te brengen. En vervolgens ook het verpakkingsmateriaal in een container bij Pronto Wonen achter kunt laten. Ook bij het magazijn vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is duidelijk dat het personeel bij Pronto Wonen zeer klantgericht is !!!!!!
Oog voor wat voor de klant belangrijk is
Ik zou niet weten wat ze kunnen verbeteren. Maar heb wel een tip😉 Op diverse banken en fauteuils ligt een omgevallen wijnglas met een plasje wijn of koffiekopje met een plasje koffie, die hadden mijn zus en ik graag willen kopen. Maar die zijn er alleen voor de " aankleding". Zou ze in het assortiment opnemen
Reactie Pronto Wonen Capelle a/d IJssel:
Wauw wat een prachtige review heb je geschreven, Ardy. Deze mooie woorden en complimenten voor diverse collega's toveren een grote glimlach op onze gezichten. We waarderen het zeer dat je laat weten dat we alle verwachtingen overtroffen hebben. We wensen je heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel. Ps = Mochten we ooit het wijnglas of koffiekopje in het assortiment opnemen, dan laten we het aan je weten.