Na duidelijke informatie werd besloten om twee banken te kopen.(Ortello) De levertijd zou tussen de 8en 10 weken zijn. Na 7 weken bericht dat de banken er al waren. Met de gratis aanhanger de twee opgehaald. Prima geregeld en geholpen. Enthousiast over de banken en daarom toch ook maar direct de bijpassende fauteuil besteld. De volgende dag bleek er echter bij de drie-zitsbank een klein scheurtje in de leuning te zitten. Direct foto's gemaakt en contact opgenomen met de winkel. Daar werden de foto's doorgestuurd naar de fabrikant. Ik zou bericht krijgen voor de afhandeling. Er kwam een nieuwe zijkant en deze werd door een monteur ter plaatse vervangen. Tijdsduur 3 weken. Toen kwam het bericht dat de fauteuil klaar stond in het magazijn. Ook die zou worden opgehaald, maar er kwam een kwartier later bericht dat de stoel aan de achterzijde beschadigd is. Na goed overleg toch de stoel opgehaald. Thuis foto's van de schade gemaakt en tevens van de plooi in de rugleuning, die pas na uitpakken zichtbaar werd. Foto's weer aangeleverd en kreeg na een week het antwoord dat zowel de zijkant als de leuning nieuwe bekleding zal krijgen en ook weer ter plaats zal worden gemonteerd. Nu is het afwachten wanneer dit gaat plaatsvinden. Alles bij elkaar gewoon pech en vertrouwen houden in de gemaakte afspraken. Als die werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd worden is dat zeker positief en kan ik blij zijn met mijn aankoop en de contacten met Pronto.

Positieve houding ten aan zien van de klant met een klacht/probleem.

Goede controle op de materialen voor aflevering is er al. Dit goed volhouden.

Score voor Pronto Wonen Cruquius: 4.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja