Desiree

Mooie meubels gekocht tegen een acceptabele prijs

Mooie aankoop kunnen doen, ruim assortiment (op eerste oog) goede kwaliteit, mooie prijs en rustig kunnen rondkijken in de winkel.

Winkel komt grootschalig over. In eerste instantie medewerker tegengekomen die geen gedag zegt. Als je advies wil, moet je zelf om advies vragen aan de balie of op zoek naar een medewerker. Ik zou het fijner vinden als een medewerker komt vragen of het allemaal lukt. Medewerkers hebben oortjes in en bij drukte moet je wachten op een medewerker die 'vrij' is. Ik heb zelf gebeld na de beloofde tijd of mijn bestelling binnen was. Dit was het geval, en was al een paar dagen eerder binnen gekomen. Ik heb mijn meubels graag zo snel mogelijk, en ik had liever gehad dat ze zelf gebeld hadden dat ze binnen waren. Ik vind het zelf ophalen en in elkaar zetten van meubels, zoals dat tegenwoordig overal is, geen goed concept. Opties om te laten bezorgen zijn prijzig en alsnog niet helemaal ideaal.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedank voor het geven van uw feedback, wij zullen de feedback meenemen ter verbetering van onze dienstverlening.
Wij wensen u veel woonplezier met de aangekochte meubels.
Team Pronto Den Bosch

Score voor Pronto Wonen Den Bosch: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja