De keuze van de bank en de koop was snel gesloten, de leveringstijd was 1 maand minder dan verwacht omdat wij een afwijkende maat hadden besteld. Alleen na het thuiskomen blijkt er 2 poten voor het middenstuk er niet bijgeleverd te zijn. Ik bel en werd doorverwezen naar hun servicenummer in Eindhoven. Deze heb ik niet gebeld maar ben terug naar de winkel gegaan in Den Bosch waar ik hun mijn probleem voorlegde. Ze konden in zo verre niks voor mij doen omdat dit via Eindhoven moet. Jammer dat er zo gedacht wordt want in de winkel stond hetzelfde merk bank met dezelfde poten eronder. Ik stelde voor om daar 2 poten onderuit te halen en dat hun dan zelf nieuwe regelen via Eindhoven. Helaas gingen ze daar niet in mee en moest het echt via hun servicepoint in Eindhoven. Ik vind het dus slecht dat ik net 45 min van tevoren een aanzienlijk bedrag afreken en ze die 2 te weinig geleverde poten niet onder de bank in de showroom konden halen maar dat ik er echt op moest wachten. Kom op Pronto als jullie service willen doen dan schroef je die poten eronder uit en regel jezelf nieuwe!
De verkoopster was top.
Niet moeilijk doen om 2 poten als die in de winkel zijn. Zeker als de klant net goed afrekent.