Altijd erg tevreden geweest daarom nu weer terug gegaan om nieuwe meubels te komen voor ons nieuwe huis. Erg goed/uitgebreid in juli geholpen in de winkel in den Bosch. Zoals afgesproken konden we eind oktober de meubels ophalen. Er ontbraken 2 bijzettafeltjes. Daarvan waren wij niet op de hoogte. Ze gingen erachteraan en na 3x gebeld te hebben konden we ze 23 december ophalen. Op de site staat notabene direct online leverbaar. Erg slechte service !!!
Erg goed geholpen in de winkel in den Bosch
Levertijd / communiceren levertijd/ niet online zetten direct leverbaar als dat niet is
Reactie Pronto Wonen Den Bosch:
Beste mevrouw Verhagen, bedankt voor het plaatsen van uw review en de feedback die u hierin geeft. Begrijp dat het inderdaad erg vervelend is dat de tafeltjes ontbraken. Wij zijn een franchise organisatie dus delen onze voorraad met onze 6 filialen. Misschien dat op de website direct leverbaar stond maar dat dit niet bij onze filialen het geval was. Hoop dat het zo wat duidelijker is. Veel plezier met de meubels! Met vriendelijke groet, Pronto wonen den Bosch.