Nel Sluis

Wordt prettig bediend in de winkel nemen alle tijd voor de klanten.Min puntje toen mijn bank stoel en 4 eetkamerstoelen werden bezorgd ik had van tevoren opgegeven dat ik op een bovenwoning woont en dat de bank waarschijnlijk via het balkon moest maar daar werdt nogal moeilijk over gedaan ze wilde het eerst weer meenemen of ik moest het zelf maar doen nu hebben de mannen het binnen een kwartier via het balkon alles naar boven gekregen maar ging niet van harte daar voeld ik me best wel rot over terwijl ik ze beide nog een fooi heb gegeven ik kom graag volgende keer terug maar hoop toch wel wat vriendelijkheid bij het bezorgen verder ben ik blij met mijn nieuwe spullen.

bezorgen kan wat vriendelijker

Reactie Pronto Wonen Gouda:

Beste N. Sluis,
Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend dat de bezorging niet helemaal ging zoals verwacht. Om misverstanden te voorkomen bespreken we daarom altijd de transport voorwaarden tijdens de verkoop. Onze excuses als wij hierin niet duidelijk genoeg zijn geweest. De goederen moeten namelijk om een normale manier (in de verpakking) naar binnen kunnen, via het balkon valt hier helaas niet onder. Gelukkig dat de bank alsnog op de juiste plek is gekomen.
We zien u natuurlijk nog graag een keer terug bij ons in de winkel.
Tot snel!
Team Pronto Wonen Gouda

Score voor Pronto Wonen Gouda: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja