2070 beoordelingen

Havenith

Ik kreeg de meubels geleverd op 25 maart 2021. Tot mijn verbazing komen 2 hele oude busjes waarin mijn meubels zaten, ik was zo teleurgesteld maar ik was toch blij dat ze er eindelijk (17.50 uur) waren. Het eerste wat deze meneer zei, dit is de eerste keer dat wij meubels gaan monteren (hij en een vrouw) ik dacht die maakt een grapje maar nee hoor dat was dus echt zo. Ik heb gehuild van ergernis en was zo enorm teleurgesteld. Ze hebben tot 20.00 uur 1 bank, 1 ronde tafel en 4 stoelen opgezet, Die meneer was zo ontzettend moe. Toen bleek ook nog dat ze i.p.v. 7 flesjes voor de bescherming van de meubels er maar 3 bij zich hadden, ppppffff. De dag erna naar Pronto Heerlen en dit verhaal verteld. Ik kreeg een tel.nr. van de juffrouw waar ik mijn klacht moest vertellen, pppphhh. Ik gebeld, deze mevrouw vond het erg voor mij en ik zou een cadeaucheque krijgen van 50€. Ik vond dit wel echt weinig maar dat was het maximum wat ze mij kon aanbieden. Wel ging ze dit bespreekbaar maken en kijken of ze misschien nog iets meer voor mij kon doen. Dat vond ik een goede oplossing. MAAR wat verbaasd mij tot op de dag van vandaag helemaal niks ontvangen van Pronto.

Alles al beschreven

Met een fatsoenlijke bus de meubels bezorgen.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste mevrouw Havenith,
Heel vervelend dat de bezorging bij u zo moeizaam is verlopen. Kan me voorstellen dat dit ook niet is wat u hiervan had verwacht. Ik heb nogmaals navraag gedaan bij mijn collega wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hopen dat u ondanks deze vervelende ervaring alsnog heel veel plezier heeft van de nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen.

Score voor Pronto Wonen Heerlen: 1/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee