We dachten dat het heel goed was maar wat betreft contact onderhouden en feedback was het diep triest. Uiteindelijk gesproken met iemand aldaar en nu blijkt dat we dus gewoon blijven zitten met een statische bank ?
Verkoper weet waar hij over praat.
Hou ook contact als de producten inmiddels besteld zijn en er zijn complicaties.
Nu hebben we zelf elke keer overal achteraan moeten bellen. Jullie zijn de order kwijt. 3 weken vertraging. Zelf maar weer gebeld blijkt de bank al binnen te zijn maar vergeten te bellen. Sorry nu kunnen we geen vervoer meer regelen. Dus ook dat ineens op stel en sprong moeten regelen.
Nu is de bank gruwelijk statisch en niet fijn om op te zitten doordat je overal stroom van krijgt en je haren rechtop je hoofd staan. En dan krijgen we ook nog eens verkeerd advies van een medewerker.
Uiteindelijk is mijn man langs gegaan en blijkt dat we de statische spray helemaal niet mogen gebruiken als er al de coating opde bank zit. Dus nu hebben we een nieuwe bank waar niemand op wil zitten omdat we constant stroom krijgen.
Nou daar zijn we dus mooi klaar mee ?