Mijn ervaring is niet goed, dit begon al een beetje bij de verkoop. Ik vond de verkoopstijl van de verkopers geen positieve ervaring. De mannen hebben een snelle verkooppraat maar als het er op aan komt dan blijken zaken toch wel erg moeilijk. Bij het ophalen van de spullen (wat je overigens zelf moet doen, ook al geef je er bij wijze € 10.000 uit) bleek al dat afspraken niet waren geregistreerd en daardoor volgde discussie tussen de afgesproken prijs. De verkoper ging niet mee in de volgens mij gemaakte afspraken, uiteindelijk toen er toch aardig wat mensen bij de balie stonden en ik wat meer geluid begon te maken sprong de manager tussen beide en zet voor het beeld van iedereen de verkoper op zijn plaats, erg onproffesioneel. Uiteindelijk heeft de manager mij de spullen als nog voor de volgens mij afgesproken prijs meegegeven maar niet ten danke van de verkoper.
Er worden leuke spullen verkocht
- Ondanks het concept, als je voor meer dan € 1000,- aan spullen koopt moet je dit gewoon thuisbezorgd kunnen krijgen
- Als je telefonisch een afspraak met klanten maakt, stuur dan ook een bevestiging zodat alles op papier staat
- Je zet als manager van een winkel geen personeel op zijn plaats voor het oog van klanten