Michelle Boer

Zeer ontevreden over Pronto wonen Huissen.
Eind december 2017 hebben wij 2 bankstellen besteld. In week 11 van 2018 kregen wij bericht dat de banken binnen waren. Toen wij eenmaal de banken kwamen ophalen bleek dit een hele andere kleur te zijn. De medewerker die onze bestelling had opgenomen bleek het verkeerde artikelnummer hebben ingevoerd.
Onze eigen banken hadden wij inmiddels al verkocht dus we hadden niks meer thuis staan. Na veel gedoe en heen weer gestuurd te worden kregen we 2 leenbanken uit het magazijn mee. Met de belofte dat de bestelling meteen opnieuw ingevoerd zou worden en dat het met spoed besteld zou worden zodat de bank met 4 tot 6 weken geleverd zou worden.
Uiteindelijk hebben zij de bestelling niet meteen ingevoerd, week 12 staat nu genoteerd. Als compensatie kregen wij 100 euro als wij de slechte recensie zouden weg halen.
Nu zitten wij in week 21 en zijn wij gebeld door Pronto dat de stof niet op voorraad is bij de fabrikant. Het kan nog even duren voordat de bank binnenkomt. Aantal dagen later worden we gebeld dat de stof toch binnen komt en dat ze hopen dat eind volgende week of week 23 de banken binnen komen. Maar dat is allemaal nog maar de vraag.

Dus intussen zijn wij nu al bijna een half jaar aan het wachten op 2 bankstellen. In december hier een aanbetaling voor gedaan en in maart zelfs het hele bedrag betaald in de veronderstelling dat we de banken mee kregen. Dat geld heeft Pronto dus nog steeds en wij hebben nog steeds onze bestelde banken niet.

Wanneer je je onvrede uit en vraagt of Pronto eindelijk hand in eigen boezem wilt steken en met een fatsoenlijke compensatie komt wordt je afgewimpeld met 3 opties waar je dus niks aan hebt.
- Je wacht maar tot de bank er is en we komen niets tegemoet
- Je komt naar de winkel iets uitzoeken wat op voorraad is ( maar wat denk jezelf? We bestellen niet voor niets juist die bank, en wij willen nooit meer een stap in Pronto Huissen zetten of een ander product uit zoeken.
- Je krijgt je geld terug en mag lekker op de grond gaan zitten tot dat je ergens bij een wel degelijk bedrijf een nieuwe bank hebt besteld. En in tussen hebben wij mooi een half jaar jullie geld op onze rekening gehad.

Kortom een bedrijf die geen enkele moeite doet om zijn klanten te behouden. Wij komen hier nooit meer en raden iedereen sterk af om ooit iets te bestellen bij Pronto wonen Huissen.

- Deskundig/ bekwaam personeel neer zetten die een artikelnummer goed kan invoeren
- Klantvriendelijkheid, doe extra je best wanneer jullie een fout maken en kom de klant tegemoet.

Score voor Pronto Wonen Huissen: 0.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee