Prima geholpen bij het bestellen. Jammer dat het verhaal van het impregneren niet klopte. De stoffen bank en lederen stoel zouden geïmpregneerd worden. Toen werden we gebeld dat het impregneren van de leren stoel niet kon, maar dat we onderhoudsmiddelen erbij kregen om de stoel zelf te onderhouden. Toen bleek, bij het betalen van het restant, dat ook de bank niet geïmpregneerd was, maar dat we dat ook zelf moesten doen. Heel vervelend dat het niet goed verteld is bij het bestellen. Vervelend was ook dat we nog speciaal vroegen of de meubels wel compleet geleverd werden en niet als bouwpakket. Nee, dat was niet het geval, hooguit een handgreep aan een lade ofzo. Bij aflevering moest toch de salontafel in elkaar gezet worden en zaten niet de bestelde pootjes onder de bank. Weer heel vervelend dat het niet duidelijk verteld werd tijdens het bestellen.
De meubels zijn door de meubeltaxi vervoerd en wij hadden eventueel montage door hun kunnen laten doen, als we het geweten hadden.
Veel keuze.
Eerder in een gesprek duidelijk maken hoe het zit met het vervoer. Wij kwamen daar pas achter toen de bestelbon al ingevuld was. Ook klanten informeren of de meubels compleet, dus gemonteerd, afgeleverd worden of dat ze er rekening mee moeten houden dat er nog het e.e.a. in elkaar gezet moet worden.
Niet iedereen is daartoe in staat.
Reactie Pronto Wonen Naaldwijk:
Bedankt voor het invullen van de review !
Wij zullen dit intern bespreken om dit in het vervolg te verbeteren/voorkomen.