De verkoper was heel aardig en kundig. Wij hebben twee lampen gekocht bij Pronto. Eentje was niet op voorraad en kwam een week later. We zouden een telefoontje krijgen. Dit is niet gebeurd. We hebben zelf gebeld.
Toen we de lamp opgehaald en betaald hadden bleek dat we een tweede doos niet meegekregen hadden. De lampekap.
Toen ik deze een dag later ging ophalen zat deze vol deuken. Op mijn verzoek mocht ik toen het showroommodel meenemen en werd de gedeukte op de showroomlamp gezet. Al met al ben ik niet zo tevreden met hoe het gaat. Ook moest ik constant mn verhaal opnieuw doen want trof steeds een andere medewerker (telefoon of balie) terwijl de winkel ook weer niet zo heel groot is in Naaldwijk.
De verkoper, een jonge man,was wel heel enthousiast en kundig. Een toppertje.
Betere communicatie tussen de medewerkers. En bijvoorbeeld bij aanschaf van een meubelstuk wat nog nadere contacten met Pronto vergt een vast contactpersoon geven. Dus een naam doorgeven aan de klant naar wie ze kunnen vragen. Zodat je niet iedere keer het gevoel hebt dat je helemaal opnieuw je verhaal moet doen.