Met het bekijken, proefzitten, samenstellen en leveren van de bank zijn wij ontzettend enthousiast en fijn geholpen door onder andere Susanna.
Helaas bleek binnen een week na levering dat de poten aan de onderkant zo ontzettend scherp zijn, dat het forse krassen achter laat/achter heeft gelaten op onze vloer waardoor wij onze hocker niet als hocker gebruiken maar als vast onderdeel van de bank, zodat het ding in ieder geval niet gaat schuiven.
Toen ik Pronto belde hierover, verwees Sylvain ons keurig en uiterst vriendelijk naar de service-afdeling door, door en mailtje met foto's daar naartoe te sturen. Helaas reageerde mevrouw Margo erg teleurstellend met de voordehandliggende oplossing vilt eronder te plaatsen en dat het toch echt onze eigen schuld was.
Helaas hadden wij logischerwijs van te voren niet kunnen bedenken dat de onderkant van die poten zo scherp is dat je er wel vilt onder móet doen.
Op haar 'het is je eigen schuld, niet zeuren'-mail hebben wij dan ook niet meer gereageerd.
klantvriendelijkheid, Susanna had goed de tijd om de goede afmetingen te bepalen.
De afhandeling van een klacht kan beter. In ieder geval aangeven dat je het vervelend vindt en in ons geval in ieder geval vilt aanbieden. Dan verdwijnen de krassen op de vloer in ieder geval voor je gevoel.