Y de Bruijn

Tegengevallen door de te lange wachttijd. In de winkel hangt aan het artikel: binnen een week leverbaar. Echter bij aankoop vertelt men dat het pas half augustus geleverd wordt. Teleurgesteld maar toch gekocht omdat de eetstoelen mooi waren en we zonder zaten . Dan echter na een week krijg je een e-mail dat het pas half oktober geleverd wordt. 23 Oktober hebben we uiteindelijk onze eetkamerstoelen kunnen ophalen. Kregen wel 100 euro korting voor het ongemak maar dat weegt niet op tegen de ergenis en al die maanden op ongemakkelijke stoelen aan tafel te zitten.Jammer!

Mooie meubels en gezellig om rond te kijken

Er wordt verteld dat men zelf de stoelen moet monteren. Geen probleem.
Niet verteld dat je ook zelf de stof moet behandelen voor gebruik. Voor het inspuiten de vloer afdekken met plastic, 3 uur goed ventileren, dus kinderen en huisdieren de deur uit. Wij hebben dat gelukkig in de tuin kunnen doen, het was droog buiten. Blij dat ik niet in een flat of appartement woon. TIP:
Ik denk dat men er graag 10 euro per stoel meer voor wil betalen als het behandelen van te voren al gedaan is.

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Beste mevrouw de Bruijn,
Heel begrijpelijk dat u niet blij bent met hoe het gelopen is bij uw bestelling. Wij vinden het ook erg vervelend dat de levertijd is uitgelopen. Wij hopen dat u alsnog heel veel plezier heeft van de nieuwe stoelen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Pronto wonen Nijmegen

Score voor Pronto Wonen Nijmegen: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee