Wij hadden onze stoelen opgehaald er zaten div beschadigingen op de stoelpoten en van een stoel zat de stik naad niet recht dit gelijk kenbaar gemaakt aan de dame die ons heeft geholpen ik wilden daar de klacht afhandelen maar dat kon niet ik moest maar thuis een foto maken en deze opsturen met de klacht ik had spijt dat ik bij Pronto mijn stoelen had besteld en wij hadden eerder bij Pronto meubels gekocht maar hier geen problemen mee gehad dus deze afhandeling van onze klacht in voor ons vreemd dus wij zullen in het vervolg geen meubels mee kopen bij Pronto en als we dit nog een keer besluiten wil ik eerst alle meubels zien voor ik betaal

Niet echt

Betere service bij een klacht

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Allereerst bedankt voor het invullen van de review.
We vinden het fijn dat u nadat u naar volle tevredenheid eerder meubels bij ons heeft gekocht, wederom bij ons een bestelling heeft geplaatst.
We betreuren het dat er nu een beschadiging was en dat de naad niet klopt. Bij ons is het zo dat een klacht via de service afdeling gaat en dat die afdeling foto's nodig heeft om het af te handelen. Die foto's moeten naar de service worden gemaild. Blijkbaar is dit voor u niet mogelijk, waardoor we u aanbieden dat een medewerker van ons een afspraak met u maakt om de foto's voor u te maken en te versturen. Vervolgens zal de service afdeling de klacht verder afhandelen.

Score voor Pronto Wonen Spijkenisse: 1.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee