Enige maanden geleden een bank besteld bij Pronto Wonen Spijkenisse. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet. Rustig door de winkel heen kunnen lopen. Hoewel ik het heerlijk vind om te rustig te winkelen zonder een medewerker die achter me aan huppelt, vond ik het heel apart dat er niemand een keer langs kwam als je al een half uur tussen 3 verschillende banken heen en weer loopt.. Toen ik uiteindelijk mijn keuze had gemaakt welke bank ik wilde hebben, heb ik zelf een personeelslid moeten halen om mijn bestelling te kunnen plaatsen.
Verder is alles wel goed afgehandeld en geregeld.

De winkel ziet er goed verzorgt en netjes uit.

Hoewel het er heel gezellig uitziet, vind ik het persoonlijk niet echt professioneel uitzien dat de medewerkers aan een grote tafel in de hoek van de winkel zitten. Het lijkt meer op een gezellig theekransje.
Als je weet dat er een klant al langere tijd in de winkel is, zou het personeel zich wel iets meer mogen laten zien en vragen of zij misschien kunnen helpen.

Zorg voor een goedkopere bezorgservice. De bezorgservice welke jullie aanbieden is exorbitant duur! Ik had hier dan wel gebruik van gemaakt en dan had ik niet iemand hoeven regelen.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Bedankt voor het invullen van de review.
We betreuren het dat u de ervaring had dat u niet tijdig geholpen werd. Op zaterdag, de dag dat u bij ons de bestelling heeft geplaatst, kan het erg druk zijn. Zeker rond het middaguur komen we er soms niet onderuit dat we niet iedereen gelijk kunnen helpen. Juist om de klanten in de gaten te kunnen houden eten we in de winkel, zodat we zoveel mogelijk snel kunnen helpen. Helaas lukt dit, zoals u nu aangeeft, blijkbaar niet altijd.
Verder is het inderdaad zo dat wij een afhaalformule hanteren, waardoor de klant de kosten kan drukken door de meubels zelf op te halen of bij ons de bus te huren. Wanneer dit niet mogelijk is, kan de meubeltaxi ingeschakeld worden. Dit is een bedrijf dat los van ons staat en op hun prijzen hebben wij geen invloed.
Gelukkig bent u tevreden over de bestelde meubels en we wensen u dan ook heel veel woonplezier hiermee.

Score voor Pronto Wonen Spijkenisse: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja