Slecht, ongeïnteresseerd personeel.
Eerst slechts de helft van de levering meegekregen, volgende ochtend bij het afhalen van de tweede helft totaal geen hulp/excuus. Dames zaten net na openingstijd lekker aan de thee, gezellig te kletsen en na 1 minuutje stond er dan eindelijk iemand op. Medewerkster werd nog wat gecommandeerd door eigen personeel en moest vervolgens 3x naar het magazijn lopen om mijn spullen te halen. Vervolgens heb ik zelf alles in mijn auto moeten leggen en werd er niet naar me om gekeken.
Levering was in eerste instantie snel
Klantgerichtheid!!!!
Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:
Bedankt voor het invullen van de review.
Helaas is er bij de levering van uw spullen blijkbaar op het magazijn iets verkeerd gegaan,waardoor u een keer terug moest komen.
Die ochtend dat u daarvoor kwam, was het personeel een vergadering aan het afronden en was er een nieuwe hulp die nog aangestuurd moest worden, waardoor het blijkbaar niet zo is gelopen bij het afhalen zoals dat behoort te gaan. Dit betreuren wij uiteraard ten zeerste en we bieden hier dan ook onze excuses voor aan. Het is bij ons juist zo dat, ondanks dat we een afhaalformule hebben, ons personeel altijd meehelpt met het inladen van de meubels.