Goede en minder goede ervaring:
1. Gebruik gemaakt van de meubeltaxi. In de folder die werd meegegeven, staan lagere bedragen ?! Volgens folder € 35,-- en moest € 60,-- betalen .... ?!! Ik heb de chauffeur betaald en Pronto gebeld; ze zouden terugbellen … moeten nu nog bellen …!!
2. Accessoire was iets lager geprijsd dan kassa aangaf. Ik zei er iets van en verwachtte het voor de lagere prijs. Verkoopster zei direct: Ik haal er iemand bij want wij hebben geen klik ? Huhh??
Goede ervaring : medewerkster Lotte !! Steekt met kop en schouder boven iedereen uit daar !!!
Pronto verkoop erg leuke meubelen en accessoires.
Medewerkster Lotte!
In Spijkenisse zijn een aantal medewerkers die koffie/thee zitten te drinken aan die tafel en lekker blijven zitten kletsen als er klanten binnen komen. Niet erg commercieel zijn! Behalve Lotte, die snapt het!
Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:
Bedankt voor uw reactie.
We vinden het uiteraard erg vervelend dat u naast uw goede ervaringen ook minder goede ervaringen hebt.
U heeft blijkbaar een oude folder gehad van de meubeltaxi, onze excuses hiervoor. De bezorgdienst, dat overigens een bedrijf is dat los staat van Pronto Wonen, behoort vooraf aan te geven wat de kosten zijn voor het vervoer. We zullen deze ervaring van u kortsluiten met het bedrijf in kwestie.
Wat betreft de reactie van de verkoopster bij de kwestie met het prijsverschil, dat is uiteraard niet acceptabel en dat zal dan ook opgenomen worden met de desbetreffende persoon.
We hopen u binnenkort weer te mogen begroeten in onze winkel.
Pronto Wonen Spijkenisse