S. Klein

Op 29-12-2018 een bank en een fauteil besteld met metalen leuningen. De bank hebben we op 16-02-2019 opgehaald en deze is prima. De fauteuil is op 23-02-2019 opgehaald. Helaas bleek dat de metalen leuningen van de fauteuil niet gelijk waren, de kleur niet klopte met wat we besteld hebben en dat er een knik zat in één van de leuningen. Wij hebben dit gemeld en op 20-03-2019 zouden de nieuwe leuningen geleverd worden. Maar helaas ondanks onze vele telefoontjes, bezoekjes aan de winkel, hebben we de nieuwe leuningen tot op heden nog niet ontvangen.

Bij de aanschaf van de meubels werden we zeer vriendelijk geholpen. Ook telefonisch en bij onze bezoekjes aan de winkel m.b.t. de nieuwe leuningen die maar niet komen, worden we vriendelijk geholpen.

De dames in de winkel zijn vriendelijk en geven steeds weer aan dat de leuningen er niet zijn en dat ze bellen, zodra ze er zijn. Wat ik mis is het gevoel dat iemand zich er inderdaad druk om maakt en de leverancier achter zijn vodden aan gaat zitten. En dat ik alleen maar in de winkel tegen de verkoopster, steeds weer een andere, mijn verhaal moet doen en dat die zegt ik vraag het na. En dan wordt je weer weggestuurd. Er is geen ander punt waar je je klacht, desnoods schriftelijk, kwijt kan. Ook de terugkoppeling ontbreekt, je moet er als klant zelf steeds achteraan.

Score voor Pronto Wonen Spijkenisse: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja