Wij hebben 6 stoelen besteld, informatie hierover gevraagd en gekregen, maar helaas de verkeerde informatie. Gevolg verkeerde stoelen. Wij konden 250 euro korting krijgen, maar die hebben we afgeslagen, omdat het niet de stoelen waren die wij besteld hadden. De stoelen konden opnieuw besteld worden, maar dit zou wederom 8 weken duren. Wij mochten wel voorlopig van de nieuwe stoelen gebruik maken. De levertijd was ongeveer 8 weken, maar werd 10 weken, omdat ze vergeten waren te bellen. De stoelen stonden al minimaal 2 weken in het centrale magazijn. Nadat de stoelen door ons opgehaald waren bleek dus thuis dat wij de verkeerde stoelen hadden. De service vind ik ronduit slecht, omdat er ondanks een bezorgservice geen stoelen thuisbezorgd kunnen worden. Hier zouden wij, ondanks dat het een fout van het bedrijf/de fabriek is 65 euro voor moeten betalen. Tevens moeten wij zelf de stoelen weer in elkaar zetten en de oude stoelen weer terugbrengen.
Indien er een fout wordt gemaakt vanuit het bedrijf vind ik het heel vervelend dat, ondanks dat er een bezorgservice is, dat wij niet onze stoelen thuis bezorgd kunnen krijgen, maar alleen een gratis bus kunnen lenen. Dit houdt dus in dat wij door een fout van het bedrijf/fabriek extra kosten moeten maken/tijd kwijt zijn. Wij moeten naar Pronto rijden op eigen kosten, daar een bus ophalen met de nieuwe stoelen, deze zelf uitladen en wederom in elkaar zetten, de verkeerde stoelen weer in de bus zetten, naar Pronto rijden, de stoelen uitladen en dan met onze eigen auto naar huis rijden. Niet echt de service die je verwacht !!! Er is een bezorgservice van 65 euro, maar Pronto Spijkenisse vindt het al service dat wij de bus mogen lenen, anders zouden wij, als wij de stoelen thuis bezorgd willen krijgen, deze kosten zelf moeten betalen. Verkeerd voorgelicht en slechte service dus. Wij hadden de stoelen die we niet besteld hadden mogen houden met een korting van 250 euro, maar dat is niet wat ik wilde dus het was al een hele goede service dat ze nieuwe stoelen bestelden volgens Pronto.