De prijs van de bank die wij gekocht hebben, bleek fors hoger dan die uit de folder, omdat de basisuitvoering in de folder staat. Die uitvoering is voor een gezin niet aan te bevelen.

Ook de bijkomende kosten voor een impregneerset vonden wij extreem hoog. Maar omdat hier de garantie aan vast zit toch gedaan.

Ondanks alle extra's die ons verkocht zijn, kon er nog geen cent korting van af. Ondanks verschillende pogingen bij de verkoper.

De aangegeven levertijd was veel langer dan de werkelijke levertijd.

Hierdoor zullen wij niet snel weer een aankoop bij Maron doen of aanbevelen bij een ander.

Eeen eerlijke totaalprijs in de folder zetten
De mogelijkheid om te laten impregneren in de fabriek of door de winkel.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij proberen u als klant zo correct mogelijk voor te lichten, we bieden veel mogelijkheden qua opstelling, bekleding en zitcomfort. Samen met u inventariseren we de thuissituatie en komen met een voorstel dat bij u past.
Uiteraard bent u zelf de gene die aangeeft wat u wilt en houdt u de regie over het budget. U heeft gekozen voor de all in house 5 jaar service en vlekken garantie, daarmee wordt u 5 jaar ontzorgd op het gebied van vlekken en service. Wij zijn er van overtuigd dat dit een absolute meerwaarde biedt en dat u het gemak er van zult inzien bij het gebruik.
We werken met een snelleverprogramma, 30 verschillende stoffen die binnen 20 werkdagen (4 weken) leverbaar zijn. Het komt voor dat we op een andere stof uitkomen waarbij we 40/45 leverdagen (8/9 weken) moeten aanhouden.
We willen graag veel keuze bieden maar kunnen helaas niet alles uit voorraad of snel leveren.
Ik hoop dat we met deze toelichting de prijzen en levertijd wat verduidelijkt hebben.
We wensen u erg veel plezier van uw nieuwe meubels.
Met vriendelijke groet, team Maron Meubels & Keukens

Score voor Pronto Wonen Terborg: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee