Mooie winkel, Wij hebben onlangs verschillende aankopen gedaan. Wij hadden de pech dat bij de uitschuifbare eettafel de eerste keer de poten niet bij het blad hoorde en zodoende de bouten niet paste. Na enkele weken een nieuwe tafel gekregen. Hiervan waren de scharniertjes en het hout er om heen van het uitschuif gedeelte beschadigd. Balen dus. Na 6 weken wachten maar eens gebeld. Weer een nieuwe tafel. Op zich dus uiteindelijk oké. Maar steeds maar weer oude terug brengen en nieuwe ophalen. Dus geen service. Ook verontschuldiging van jullie kant was op zijn plaats geweest.
service verlenen.
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Geachte heer/mevrouw Peppelman,
Bedankt voor het invullen van deze review. Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te blijven verbeteren. Onze excuses dat het zo gelopen is. We staan er juist om bekend dat we altijd graag een stap extra doen voor onze klanten en streven naar een goede oplossing. Nogmaals onze welgemeende excuses. Wij hebben geen servicedienst op de weg, omdat wij een meeneemconcept hanteren. U bent dan zelf verantwoordelijk voor het vervoeren.
Het team van Maron wenst u alsnog veel plezier van uw tafel.