uitgebreid pakket
duidelijker in de prijs vermelden wat erbij komt. ik vind de verkoop truc om de bank te beschermen tegen vuil en extra stevige zit vulling niet prettig. men wilt toch geen slechte bank verkopen als je adviseert om de bovenstaande artikelen erbij te nemen?!
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
De informatie die staat aangegeven op de artikelen is om zoveel mogelijk duidelijkheid te bieden over alle mogelijkheden en opties. U kunt bij ons veel artikelen zelf samenstellen en daarbij o.a. kiezen uit diverse vullingen. Hierbij kunt u altijd uw wensen aangeven en bepalen of de opties wel of niet wenselijk zijn. Op al onze artikelen staat zowel de basisprijs als de prijs met de opties vermeld zoals het artikel daadwerkelijk in onze toonzaal staat.
Het beschermen van de bekleding d.m.v. het impregneren van de stof is geen standaard, dit valt ook onder de extra mogelijkheden die wij bieden. U heeft dan een 5 jaar lange vlekkenbescherming en aanvullende service. De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar éénmalig aan te schaffen. Mocht u hier geen belangstelling voor hebben, krijgt u uiteraard de garantie op constructie- en fabrieksfouten conform de CBW voorwaarden.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens