Erik Brus

Verkoop goed, tot aan de levering. Dit werd vertraagd. Vervolgens bij het ophalen niet in het systeem staan, terwijl er wel een afspraak is gemaakt, bevestigd en een herinnering is gestuurd. Wederom een tijd moeten wachten totdat de gekochte spullen er waren. Vervolgens thuis bij het in elkaar zetten van de stoelen bij 4 v/d 6 zelf met een tap door het metalen frame kunnen gaan. Hiervan was de draad niet schoon genoeg (zat coating in) om de boutjes erin te draaien zonder deze af te laten breken.

Verkoopster, advies

Kwaliteit stoelen, afspraken.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het geeft ons de mogelijkheid ons telkens te verbeteren.
Vervelend dat uw bestelling langer op zich heeft moeten wachten dan gepland en dat een aantal frames niet in orde bleken te zijn.
U kunt altijd voor dit soort onhandigheden een serviceaanvraag indienen, wij denken graag met u mee voor een gepaste oplossing.
Bestellen kan in sommige gevallen wat extra tijd in beslag nemen. Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kan het zijn dat de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld, langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent. Dit is voor ons een overmachtsituatie. Uiteraard proberen wij u zo goed als mogelijk hierover te informeren. Wij rekenen op uw begrip.
Zodra u de artikelen komt afhalen en uw gemaakte afspraak is om specifieke redenen niet bij ons bekend, dan zorgen we er meteen voor dat uw bestelling in korte tijd in ons magazijn voor u gereed staat. Gelukkig hebben we altijd een bak koffie klaarstaan tijdens het wachten.
Ondanks de opstapeling van ongelukkigheden wensen wij u uiteraard veel plezier van uw aankoop. Wij hopen dat we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Score voor Pronto Wonen Terborg: 2/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja