Aafke

Ik heb een bank gekocht, en werd hierbij heel erg goed geholpen door de medewerkster.

Ze nam de tijd en heeft mij prima

Bij het afhalen vond ik het helemaal niet ok, ik moest zelf de aanhanger pakken en er zelf maar achter zien te krijgen, deze paste niet omdat de trekhaak anders was. De medewerker van het magazijn deed helemaal niets, kwam niet aan met een oplossing of iets. Heeft ook niet geholpen met het bevestigen van de aanhanger. Ik kreeg het gevoel of we werden bevoordeeld omdat we toevallig vrouwen waren, vond het geen positieve ervaring.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ten eerste hartelijk dank voor uw compliment! Erg leuk om te lezen dat u tijdens de verkoop prettig geholpen bent.
Vervelend dat u bij het afhalen in ons magazijn een onplezierige ervaring heeft gehad. Uiteraard is dit niet de bedoeling! Zo willen wij niet werken.
In de huidige situatie (coronacrisis) hebben wij ons uiteraard wel aan een aantal richtlijnen te houden, wij streven er uiteraard naar deze te handhaven op alle vlakken. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij u op een juiste manier kunnen voorthelpen.
Wij hebben uw review intern besproken en voor het ongemak hebben wij u per post een aardigheidje toegezonden.
Wij zien u uiteraard graag weer in onze winkel verschijnen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Score voor Pronto Wonen Terborg: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja