O.Duursma

Prettige en snelle afhandeling van de aankoop van een kast en tafel. Gekozen voor bezorging maar dat was heel ver onder de maat en onbegrijpelijk! Een grote kast en een tafel worden bezorgd door 1 oudere man die ook niet over goede transportmiddelen beschikte. Alleen omdat mijn vrouw en ik konden assisteren en over een transportwagen beschikten konden we de spullen in ons huis krijgen. Een absolute dikke onvoldoende !!!!

Bezorging aangekochte goederen moet in alle opzichten verbeterd worden!!!

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Ontzettend vervelend dat de bezorgdienst niet heeft voldaan aan de verwachtingen. Wij zullen dit zeker met de koerier bespreken.
Wij werken doorgaans met een prettig en servicegericht, extern vervoersbedrijf als zelf afhalen geen mogelijkheid is.
Mede door de onvoorziene omstandigheden in coronatijd, is er op alle gebieden veel uitval. Dit zijn voor ons overmachtsituaties. Desondanks streven wij en de bezorgdienst ernaar spoedig en zorgvuldig te leveren, helaas gaat dit in sommige gevallen ten koste van de bezetting op de wagens. Onze excuses voor het ongemak!
Uiteraard wensen wij u veel plezier van uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Vriendelijke groet,
Team Maron meubels & keukens

Score voor Pronto Wonen Terborg: 2.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
Tafel en kast