Verkoper in winkel tijdens uitzoeken meubels goed. Bij ophalen onduidelijkheid. Digitale bevestiging ontvangen alle meubelen aanwezig waren. Bleek na melden in winkel een stoel niet te vinden. Ons werd verweten dat het een sale product was (bij aankoop 2 mnd eerder nog niet aldus bon). Een verkoopster wilde showroommodel beschadigd meegeven. Hier niet mee akkoord gegaan. Wed door haar theoretisch verhaal opgesomd. Afgesproken het betreffende product niet mee te nemen en de rest wel. Bij afhaalpunt bleek de order niet in zijn geheel bij elkaar gezet te zijn: oorzaak 2 pickorder bonnen. Door zelf doortastend en oplettendheid in magazijn bleek de gehele aankoop wel aanwezig te zijn. Al met al wel een geklungel que gevoel
ruime keuze nemen de tijd makkelijk afhaal ook op afgesproken tijd
communicatie onderling en onderhandelen met klant mag vriendelijker: verkoopster was erg assertief en niet meegaand
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Leuk om te mogen lezen dat u goed bent voortgeholpen bij het uitzoeken van uw meubels.
Ons team neemt graag de tijd voor u om samen een mooi interieur samen te stellen.
Vervelend om te lezen dat het bij het afhalen wat rommelig is verlopen en dat de goede bedoeling van onze collega voor een opgelaten ervaring heeft gezorgd, dit is uiteraard niet de intentie van onze collega.
Excuses als u dit zo heeft ervaren, wij zullen intern bespreken wat er precies is misgegaan.
Gelukkig is een foutje maken menselijk en heeft u toch de complete bestelling in ontvangst mogen nemen!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn .
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens