Wij hebben in een ander Pronto filiaal ons bank besteld. Dit filiaal ging failliet. Na enkele maanden wachten met minimale informatie en communicatie, heeft Pronto Utrecht onze order overgenomen. Pronto bleef vragen om begrip voor de situatie maar helaas stond er geen enkele compensatie naar ons als klant voor deze situatie waar wij zeker begrip voor hadden en hebben. Vervolgens is de bank (die al die tijd bij de fabriek al klaar bleek te zijn) geleverd via Pronto Utrecht. Bij aflevering, wat zeer correct verliep dankzij de chauffeur, bleek dat het motortje die in de bank zit niet werkte. Wederom contact moeten opnemen. Er zou een monteur komen. Na een week wachten, nog geen nieuws dus wederom zelf contact gezocht. Ons casus was in behandeling genomen we zouden snel wat horen. Nu, weer 3 weken verder, is er een monteur geweest die de motor heeft gerepareerd. We zijn een halfjaar verder en ons bank staat nu. Hij voldoet aan onze verwachtingen en we zijn dan ook blij met onze keuze maar weer iets kopen bij Pronto zal ons niet snel gebeuren.
Communicatie en klant gericht werken is niet wat bij Pronto hoog in het vaandel staat. De medewerkster van Pronto Utrecht geeft alle begrip te hebben voor ons maar niks te kunnen doen omdat het vanuit het hoofdkantoor niet is toegestaan. Misschien moeten de mensne van het hoofdkantoor eens in de winkel komen staan!
veel keuze
Communicatie en klantvriendelijkheid/klantgerichtheid
Hopelijk blijft de kwaliteit van onze bank goed en hoeven wij geen gebruik te maken van onze garantie, ik ben nog niet overtuigd maar de tijd zal het mij leren.