Wij hebben een hoekbank gekocht met extra versteviging. In de winkel goed en netjes geholpen. Na iets meer dan een jaar begon de bank bij de naden slap te worden en te vervormen. Wij hebben dit gemeld en Oranje Repair is tot 2x toe langs gekomen om te kijken of er iets aan gedaan kon worden. 1 x zijn de touwtjes aangetrokken wat geen resultaat opleverden, en de 2 x hebben ze de stof los gemaakt en opnieuw er omheen gedaan, resultaat, het is nog lelijker geworden. Na maanden van mail contact is hun uiteindelijke uitspraak, dat het probleem een gebonden eigenschap is van het product dat wij gekocht hebben. Deze reactie hebben wij 2 x gekregen nadat wij hier natuurlijk niet mee akkoord zijn gegaan. Afgelopen week in de winkel in Utrecht geweest en aan een vriendelijke verkoper het probleem voorgelegd en foto's van onze bank laten zien. Hij reageerde dat dit er inderdaad lelijk uitziet. Hij heeft ons beloofd dat hij de firma Oranje repair zou bellen om te kijken of hij nog wat voor ons kon betekenen. Netjes terug gebeld met helaas de mededeling dat er niets aangedaan kon worden volgens Oranje Repair. Dus daar zitten we dan, op een bank die lelijk geworden is na iets meer dan een jaar, en Pronto wonen doet helemaal niets meer voor ons. Wij zijn zeer teleurgesteld in dit bedrijf.
Het verkoop praatje
Veel meer hun best doen met klachten van de klanten en de klachten serieus nemen.