Op zich prima geholpen in de winkel, alleen het hoekstuk van onze nieuwe bank bleek nadat we het uitgepakt hadden gigantisch beschadigd te zijn, houten stuk was doormidden, deuk in zijkant, stof onderkant gescheurd. We hebben meteen gebeld, konden m gewoon in elkaar zetten en ze zouden met ons contact opnemen.
Maandag werden kregen we mail dat er een serviceburo langskwam om de zaak evt te herstellen.
Wij hebben gebeld en gezegd "als u een nieuwe auto koopt en er zit een deuk in zou u m dan nog willen" waarop het antwoord "nee"was en terecht. Dus ook wij namen geen genoegen met een herstelde nieuwe bank. Het zou het protocol zijn om het zo te doen zei de medewerkster.
Paar uur later kregen we keurig weer mail met het bericht dat er een nieuw hoekstuk is besteld zoals het hoort. Nu maar hopen dat er geen kleur verschil is.
Zoiezo vind ik het gewoon jammer dat we 2 maanden moeten wachten totdat we onze echte hele bank hebben, daar mag ook wat tegenover staan vind ik.
Verder heb ik altijd fijn gewinkeld bij Pronto, maar de service kan nog wel verbeterd worden.
service zie hierboven