Heldere policy, prijzen zijn al de laagste prijzen, showroom best groot en uitgebreid. Lekker rondlopen en kijken zonder direct een verkoper op je nek te hebben.
Laagste prijs, grote keus
Afhalen was een ramp. Als je volgens de policy precies een tijd moet plannen om af te halen mag je verwachten dat die planning dan ook strak is. Helaas was dat niet zo en konden we eerst nog 20 minuten wachten, op zich niet erg. Bij t magazijn werden eerst de verkeerde stoelen neer gezet waar we achter kwamen bij het inladen. Vervolgens een zoekaktie met magazijn en verkoop, onduidelijkheid over t typenummer van de stoel, uiteindelijk gevonden (30 minuten later) , HOI!!! Of toch niet, bij thuiskomst hadden we wel het juiste model maar niet de bekleding met de juiste stiksels, ook daar zit nog verschil in. Weer voor niets gereden, weer terug, gedoe, tijd. Uiteindelijk wel netjes opgelost.
TIP: Zorg dat de omschrijvingen duidelijk zijn van je waren, als je het strak wil regelen doe dat dan ook en verbeter dit!
Reactie Pronto Wonen Zutphen:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Dit geeft ons de mogelijkheid om ons telkens te verbeteren. Prettig dat ons concept en assortiment u aanspreekt. Vervelend om te lezen dat er bij het ophalen iets niet goed is gegaan, dit hadden wij u graag willen besparen. Onze excuses hiervoor, we gaan uw specifieke situatie intern bespreken, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Wij wensen u erg veel plezier van uw aanschaf, en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto Zutphen