Emma

Prettig geholpen met het uitkiezen van de bank. Bij ophalen was echter niet verteld dat er betaald moest worden voor het gebruiken van het busje. Ik heb hier alsnog niet voor hoeven te betalen, maar het was wel even vervelend

Verkoper met geduld, tips en tijd voor de klant

Duidelijk zijn over kosten van eventueel gebruik van busjes/aanhangers van het bedrijf

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Prettig dat u bij ons naar tevredenheid bent geholpen en goede tips heeft gekregen bij het uitzoeken van uw aankoop. Onze verkopers geven tijdens de verkoop graag extra informatie en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Tevens melden wij hoe ons concept werkt en wat de mogelijkheden zijn met het vervoeren van uw aankoop. De aanhangwagens zijn kosteloos en voor de huur van de bus vragen we een schappelijk bedrag van 15 euro per uur. Vervelend dat er bij het ophalen over de vergoeding van de bus een misverstand was. Onze excuses hiervoor! Wij hopen dat het naar tevredenheid is opgelost. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto Zutphen

Score voor Pronto Wonen Zutphen: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja