Michiel de Graaf

Goed, en hele goede prijs kwaliteit! Alleen de leveringstijd was wat aan de lange kant van met name de tafel.

Goede service, klantvriendelijk, eigentijdse producten van goede kwaliteit en goede prijs.

Levertijden zouden wat korter kunnen. Het ging hier o.a. om de Miori tafelblad vast/200 eiken plank. Deze eettafel heeft een mooie sterke top laag, maar de salontafel versie hiervan heeft een veel dunnere toplaag waardoor we deze helaas niet erbij willen kopen. Dus de kwaliteit verschilt dus ook nog onderling qua productsoort, dus de hele lijn heeft niet perse dezelfde kwaliteit.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review! Goed te horen dat u zeer tevreden over ons bent. Jammer dat de levertijd langer was dan u had verwacht. De salontafel uit de serie die u heeft is van exact dezelfde kwaliteit als de eettafel, hier zit geen verschil in. Het kan alleen zijn dat de één iets gladder aanvoelt dan de ander, dit is bij een natuurproduct niet anders. Graag nodigen wij u uit om dit nogmaals in de showroom te komen bekijken.
Wij wensen u veel plezier van de eettafel en de stoelen en verwelkomen u graag nog eens bij ons in de showroom.
Team Pronto wonen Zutphen

Score voor Pronto Wonen Zutphen: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja