Koop nooit iets bij de Pronto wonen of de Pronto wonen in Zutphen!
In mijn geval leverden ze een bank in de verkeerde opstelling, terwijl deze juist besteld was. De service die je vervolgens krijgt is geen service te noemen.
Je moet overal constant zelf achteraan bellen om ook maar tot een oplossing te komen en de bank vervangen voor de gewenste opstelling is geen optie. De bank is in maart geleverd en zelfs nu is het nog niet afgehandeld.
Als oplossing sturen ze (meerdere malen) een monteur die de opstelling komt verbouwen en blijf je met een gigantische kier in de bank zitten waardoor je letterlijk door de bank heen op de grond kan kijken. Dit wordt vervolgens afgedaan als ongegrond en modelgebonden.
Behoed jezelf voor dergelijke praktijken en koop hier niks!
Vriendelijk bij verkoopgesprek
Al het overige
Reactie Pronto Wonen Zutphen:
Bedankt voor het schrijven van uw review, op deze manier kunnen we ons telkens blijven verbeteren.
Fijn dat u goed en vriendelijk bent geholpen tijdens uw aankoop.
Vervelend dat de communicatie over de lopende service niet goed verlopen is, we gaan intern bespreken wat er precies is misgegaan.
Uw serviceaanvraag is bij ons bekend, wij hebben uw meldingen in behandeling genomen en nemen iedere aanvraag serieus.
Het kan voorkomen dat een melding als onterecht wordt bevonden, hier zullen wij ook altijd open en eerlijk over zijn. We begrijpen dat dit niet altijd prettig is en proberen dan uiteraard met u mee te denken waar mogelijk.
Ondanks de opstapeling van ongelukkigheden wensen wij u uiteraard veel plezier van uw aankoop.
Vriendelijke groet,
Team Pronto wonen Zutphen