Dana

Mooie winkel met veel keus en aantrekkelijke prijzen.

Veel keus, en betaalbare prijzen

Jammer dat je de meubels zelf moet inpregneren, en heel vervelend dat je voor een bank en vijf stoelen, tien sets (dozen) a 39,95 moet aanschaffen. Eenmaal behandeld blijf je zitten met tien schoonmaakdoeken en tien flessen schoonmaakmiddel.
Dit zou anders moeten, en zou voor mij een reden zijn geen bank of stoel meer te kopen bij Pronto.

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u onze winkel heeft bezocht en heeft kunnen slagen.
Spijtig om te lezen dat u de All in House Service pakketten voor het beschermen van uw bekleding als vervelend heeft ervaren.
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk altijd in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kan doen.
U heeft voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte een 5 jaar lange vlekkenbescherming. Heeft u toch vlekken, dan kunt u de vlekken verwijderen met het bijgevoegde middel Cleantex en de doekjes. Mocht u de vlek er dan niet uitkrijgen, dan komt de servicemonteur bij u aan huis.
Fijn dat u aangeeft bij de aankoop in onze winkel vriendelijk en behulpzaam te zijn geholpen.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Team Pronto wonen Zutphen

Score voor Pronto Wonen Zutphen: 5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja