Ik heb in het verleden wisselende ervaringen gehad in de winkel. Ik was daarom wat sceptisch en niet zoveel verwachtingen. Sowieso ben ik een voorstander van dat ik naar een verkoper ga i.p.v. dat men naar mij komt, maar dat ik zonder verwachtingen uiteindelijk ben geslaagd, komt voort uit meerdere zaken. Er zat geen druk achter, er werd actief meegedacht, er werden opties aangeboden en er heerste een relaxt gevoel. Erg prettig en dat speelde zeker mee om de bank aan te schaffen.
Prettige en ervaren collega, eerlijke mening, oprecht advies en informeer plus formeel wanneer nodig.
Ik vind dat er, ondanks dat het jullie uitgangspunt is, ruimte moet zijn om wat te kunnen onderhandelen. Ik vind de prijs niet aan de lage kant, dus lastig zeggen wat prijs/kwaliteit is, maar dat zit er niet in. Ik had verwacht dat bijvoorbeeld gezien de prijs, de vlekkenbehandeling wel, al dan niet gedeeltelijk, erbij kon worden gedaan.
Ik zou mensen rond laten lopen en niet bevragen om men geholpen kan worden. Het heeft mij meerdere winkels gekost als het ware en ik denk dat men vanzelf wel aan de bel trekt indien zij geholpen willen worden. Het is de kracht van een winkel. Je bent er wel, maar de sfeer is fijn en gemoedelijk.
Reactie Pronto Wonen Zutphen:
Bedankt voor de uitgebreide review Maarten.
Wij proberen het alle klanten altijd zoveel mogelijk naar de zin te maken en middels een aantal gerichte vragen op weg te helpen. We merken bv dat niet iedereen op de hoogte is van de vele mogelijkheden bij het samenstellen van een bank.
Door een kleine uitleg van de formule wordt het zoeken naar de gewenste opstelling voor de meeste klanten een stuk overzichtelijker. Fijn om te lezen dat u bij ons geen druk hebt ervaren en op een relaxte wijze geholpen bent.
Wij wensen u heel veel plezier van de nieuwe bank en we zullen u bij een volgend bezoek hopelijk weer op dezelfde ongedwongen wijze mogen ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Team Pronto Wonen Zutphen