J. De Jong

Ervaring is bedroevend slecht. Heb daar een nieuwe draaistoel gekocht en al snel is de draaipoot van de stoel stuk gegaan. Ik heb dit in februari van dit jaar gemeld en wordt sindsdien van het kastje naar de muur gestuurd. Het is nu half mei en de stoel is nog steeds niet gerepareerd. Pronto stuurt de klacht door naar een ander bedrijf die vervolgens geen contact meer opneemt. Zelf drie keer moeten bellen om een afspraak te maken met een monteur. Deze kan pas zes weken later de schade bekijken en kan alleen tijdens kantooruren langskomen. Dus verplicht vrije dag opnemen om na zes weken een monteur te ontvangen die vervolgens concludeert dat de stoel stuk is… er moeten onderdelen besteld worden en een nieuwe afspraak gemaakt worden… weer zes weken later. Ik zit nu 3 maanden zonder stoel… eind mei komt er weer iemand langs … weer een vrije dag nemen en hopen dat hij hem kan repareren….

Pronto schuift al haar verantwoordelijkheid af en kan geen contact krijgen met iemand die zich hier echt verantwoordelijk voor voelt. Je moet overal zelf achteraan gaan. Wacht eind mei nog even af maar ga zeker met een juridisch adviseur kijken of ik de door mij gemaakte kosten en ongemak kan verhalen op Pronto.

Een ding is zeker ik zal hier noooooooit meer iets kopen

Niets

Lees omschrijving

Reactie Pronto Wonen:

Beste meneer/mevrouw de Jong , wij begrijpen uit uw reactie dat u teleurgesteld bent over het verhelpen van de kapotte draaipoot van uw stoel. Helaas kunnen wij uit dit bericht niet opmaken bij welke winkel u uw stoel heeft gekocht en wanneer u uw service melding heeft gedaan, en welke uitleg daarbij gegeven is.
Graag zouden we daarover met u in contact willen komen. Kunt u uw contactgegevens doorgeven aan info@prontowonen.nl? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groeten, Team Pronto Wonen

Score voor Pronto Wonen: 1/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee
Draaistoel