Pronto Den Bosch is een mooie winkel en we zijn vriendelijk geholpen. Formule is ophalen en helaas is de strategie om nog wat bijproducten te verkopen en garantie van 5 jaar (zou die er niet beter al bij kunnen zitten?) maar oké, iedereen doet het op zijn/haar manier en er moet ook iets verdiend worden uiteraard. Mooie eethoek uitgezocht en spullen na 3 dagen al op kunnen halen in Den Bosch met gebruikmaking van een gratis leenbus (let wel op! gratis voor 1 uur en 15 minuten) welke netjes klaar staat met de spullen. Ook daar goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
P.S. Wanneer je op 10-15 km van Den Bosch woont wordt het met het lossen erbij al krap in de tijd. Thuis stoelen uitgepakt. Het zat goed ingepakt echter met de pootjes licht beschadigd. Jammer maar het is een erg kwetsbare matte korrelige lak waar je alle kleinigheden direct op ziet. Helaas bleek ook de kleur van de eetbank wél goed te zijn verwerkt in de orderbevestiging en ook op de doos stond het goede artikelnummer, echter de kleur die erin zat was anders. Ook bleek de handleiding en het bevestigingsmateriaal van de eettafel te ontbreken. Alles de volgende dag gelijk gemeld aan de service afdeling en die pakken het na twee werkdagen (én een extra telefoontje van onze kant op de tweede dag) wel netjes op. ook door de service afdeling netjes en accuraat te woord gestaan.
Bevestigingsmat. en handleiding eettafel zijn wanneer het goed is onderweg via de post. De juiste kleur eetbank is volgens hen vanuit een ander filiaal of magazijn onderweg naar Den Bosch en we worden geïnformeerd wanneer deze binnen is. Heb aangegeven (via de mail) dat wij geen schuld hebben aan de verkeerde kleur en gezien het verpakkingsmateriaal voor een deel al weg (en kapot) was voordat we zagen dat de kleur niet klopte, ik daarom wel verwacht dat zij het aan huis omruilen. Stoelpoten (allemaal) dus ook lichtjes beschadigd, maar gezien de losse holle poot klikviltjes er al in zitten en die er dan óók weer uitmoeten aangegeven dat ze dit mogen laten zitten. (nieuwe stoelpootjes) Anders hebben we er weer extra werk mee en ook weer nieuwe holle poot klikviltjes voor nodig. Dat zijn naast de garantie en spuitbussen-reinigingsmiddelen de extra omzet pakkers ;-)
Het bankje stond ook al deels in elkaar dus hebben we ook dubbel werk mee. Zijn benieuwd naar de uiteindelijke afhandeling...wordt vervolgd.
Vriendelijk geholpen en snelle beschikbaarheid artikelen.
Misschien (als optie) een mogelijkheid tot bezorging aanbieden. Kwaliteit van sommige producten verbeteren. (lak stoelpootjes - lak tafelpoten ook matig)
In winkel al wat opmerkingen gegeven hierover, maar het zou komen omdat er heel veel klanten uiteraard "proef zitten" e.d. waardoor er wel eens wat lichte schade / krasjes of strepen op producten komen en niet ieder klant even respectvol omgaat met de showroom meubels en accessoires . Daar kan ik me overigens ook wel wat bij voorstellen.