Nogal wat verbeterpunten
Vriendelijk en deskundig personeel .. wel even letten op onderstaande punten!
Bij het bestelproces blijken er nog behoorlijk wat kosten bij te komen voor levering én het in elkaar zetten van de meubels. Dan heb je dus al je keuze gemaakt ..
Vervolgens een erg lange levertijd. Je kunt in het klanten portaal kijken hoe het met je bestelling staat maar vervolgens kon ik alsnog zelf bellen..Reactie: “U heeft een mail ontvangen”. Nee dus! Diezelfde dag dan het mailtje ontvangen om vervolgens een bezorg afspraak te kunnen maken..en zo ben je weer twee weken verder.
Mijn keuze aanpassen, alsnog de meubels laten monteren, dat lukte helaas niet..
De precieze levertijd, het tijdsblok werd gemaild. De dag zelf wed na het verstrijken van de levertijd gebeld, dat de bezorging binnen 15 a 20 minuten zou plaatsvinden. Dat kan beter.
Aardige jongens, verder niets op aan te merken.
Reactie Pronto Wonen:
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze feedback aan ons te laten weten. We streven er naar om de werkwijze op voorhand aan de klant uit te leggen zodat u geheel op de hoogte bent van eventuele extra kosten, we betreuren het daarom ook om te lezen dat dit uitgelegd is nadat u uw keuze gemaakt heeft.
Pronto Wonen staat er bekend om veel items op voorraad te hebben staan jammer genoeg geldt dat niet voor het gehele assortiment. Ondanks dat de levertijd wat tegen gevallen is hopen wij dat dat u veel plezier heeft van uw eetkamerset.
Madelon,
Pronto Wonen Gouda